Før afsejling fra Lynetten

 

Vi forlod vores lejede hus i Roskilde lørdag den 29. juni 2003 - men havde dog lidt (!) oprydning de næste par dage. Meningen var at vi skulle overdrage huset den 1. juli, cirka klokken 12 – og havde forstået på vores udlejer, Susan, at vi bare kunne lade ting vi ikke nåede at flytte stå i garagen.

 

Panikken bredte sig lidt, da Susan om mandagen nævnte – sådan i forbifarten – at for resten skulle hun bruge hele garagen til sine møbler, da hun skulle have slebet gulv af i hele huset! Gode dyr blev hurtigt rådne – men lidt hurtige beslutninger og så havde vi lejet et opmaganiseringsrum for en måned. Og kunne flytte de ting vi ikke lige kunne få plads til i båden, op i dette rum – det tog lige det værste stress af flytteplanerne. Vi fik dog lov til at have noget træ stående hos Susan i garagen samt lidt mere træ og småting i indkørselen – så det lykkedes at være ude af huset (næsten …) klokken 12 den 1. juli.

 

Men bunken foran ”Pinocchio” i Lynetten voksede støt! Det var lidt svært at få klemt det sidste ned – samtidig med at der fortsat blev monteret lister, plader, dørk, ledninger osv! Og som sædvanlig blev de sidste ”småting” først stuvet ned på afsejlingsdagen!

 

Afsejlingsdagen var lidt svær at fastsætte, men til sidst satte vi en dato: den 25. juli 2003 – så var der ligesom en deadline at holde sig til. Da det så viste sig, at der dukkede en masse søde mennesker op den 25. om eftermiddagen, for at sige farvel, grille, hygge osv. – så blev det så først den 26. juli vi kom af sted. Men da vi jo har de næste 10 år foran os, så var en dag til eller fra jo ikke noget at skrive hjem om! Hvilket er den indstilling vi har lovet os selv at sejle efter … selv om vi så skriver hjem om det alligevel!

 

Det var bestemt sjovt og hyggeligt at se Jer alle – håber vi ses under varmere himmelstrøg J