14.12.2003 - 04.02.2004 Vila Real de Santo Antonio

På "Pinocchio" har vi efterhånden nået temmelig meget (alting er dog relativt ...) - såsom låger, loftsbeklædning i hovedkahytten, skrogbeklædninger i hele båden samt andre mindre projekter.

IM004301.JPG (230595 bytes)

Julestemning i Pinocchio

 

IM004386.JPG (245977 bytes)IM004388.JPG (279080 bytes)

Skrogbeklædning

 

Så inden forventet afsejling i slutningen af marts/begyndelsen af april skal vi lige have lavet lidt mere praktisk (elarbejde, ankerspil, skødeskinner, de sidste skabslåger (mangler kun lakering/montage af 4 stk), pantryhylder/opdeling, dieseltank, ekstra vandtank - og et par andre små- og store ting). Næste projekt bliver ændret elinstallation med tykkere kabler, omskifter til de 2 stk. 180 AH forbrugsbatterier, sikringer m.v.

Livet og dagligdagen her i VRSA er efterhånden præget af de mange (andre) sjove medsejlere her i havnen - mest englændere og hollændere - de fleste andre vedligeholder/bygger også på bådene, så gode råd, hjælp og materialer udveksles løbende. Lidt Edb-problemer har Lars hjulpet med til at løse, lidt sejltrim på en portugisisk båd er der planer om at hjælpe med, daglig snak om løst og fast, frokost i byen eller på bådene, næste weekend er der vinsmagning efterfulgt af "Flamencodans" i det lokale "kulturcenter"  - een ting er vi alle hernede enige om: det er godt at alle I derhjemme fortsat holder samfundet igang så vi få priviligerede fortsat kan sejle rundt som ansvarsløse vagabonder - "Keep up the good work"!

Vi havde en dag lejet et par cykler - primært for at hente noget elkabel i en nærliggende spansk by - og sammen med Hans tog vi færgen til Ayamonte og cyklede derfra igennem et naturreservat, hvor vi bl.a. så storke og en isfugl (påstår Hans) til byen Isla Christina, som har lidt mere udstyr end VRSA. En smuk tur både frem og tilbage - og vi overvejer nu indkøb af et par cykler, det udvider det område vi kan nå "på egne ben" betragteligt.

Mens vi havde cyklerne, nåede vi besøg i det nærliggende "Monte Gordo" (turistområde men med en flot stor badestrand og omliggende skovområde) og "Monte Casim", en lille by med et gammelt maurisk fort.

Trille har det fortsat godt - har kastet sin kærlighed på naboerne John og Barbara (som passede hende mens vi var på skiferie) og besøger dem jævnligt. Om aftenen sidder hun og kigger ind til dem gennem kahytsvinduerne, hun leger på deres båd - når hun da ikke sover på dækket i skyggen under deres cykelpresenning! Men spisningen ved hun godt hvor foregår ....

Hun havde det også godt i julen, hvor Hanne og Sekker passede hende i 14 dage - hun kunne dog godt kende Lars da han kom hjem den 3. januar (Annette kom først hjem den 7. januar) - og spinderiet ville ingen ende tage den aften!

IM004295.JPG (258086 bytes)

Konkurrencen: højttalerfundamenter

Ingen gættede det :-)