21.04.2004 - Gibraltar til Estepona (19 sømil)

Vi sejler nu stille og roligt mod Malaga - hvor Kasper ankommer den 1. maj (hans fødselsdag), Henrik og William kommer den 7. maj og Mette kommer den 10. maj - så der bliver godt med underholdning de næste 3 uger - det glæder vi os til!

Da de ikke alle er så erfarne sejlere, så slipper vi nok for at de insisterer på at sejle i regn, kulde, frisk modvind - og andre ubehageligheder! Hvis de vil have vand i drinksene, kølige isterninger og friske grøntsager fra markedet - så er vi skam helt med, men det andet - gys! Så kunne vi jo ligeså godt sejle i Danmark ;-)

Afsejling fra Gibraltar klokken omkring 8 om morgenen - stille motorsejlads til Estepona, som vi nåede omkring ved 12-tiden. En stor, forholdsvis dyr lystbådehavn - der var plads til at tage os på land i slutningen af maj måned, så det  kunne være en mulighed. Vejret er ved at være rigtig "Costa del Sol"-agtigt: 24-26 grader, solskin, sø- og landbrise præger vindene - sådan vil vi gerne sejle de næste par uger eller 3.

IM005206.JPG (259367 bytes)

Velkommen til Costa del Sol

22.04.2004 - Estepona til Marbella (16 sømil)

Da vi jo fortsat ikke har så travlt, så sejler vi langs kysten i små hop - dels for at se lidt af de byer og steder vi besøgte for 12 år siden, dels for måske at finde en havn, hvor vi kan komme på land allerede i næste uge - vi kan jo ligeså godt få det overstået mens vi venter på alle gæsterne. Marina La Bajadilla i Marbella er forholdsvis lille og ret hyggelig, prisen kun det halve af Estepona - så vi beslutter at blive her et par dage eller 3.

Området her på solkysten er præget af turisme - så p.t. leger vi blot turister - dog har opdatering af hjemmesiden, tøjvask, mere oprydning samt et par små projekter prioritet!

 

IM005219.JPG (197272 bytes)IM005218.JPG (211842 bytes)

Marbella