Sidste nyt - lørdag den 2. december 2006

En ganske kort opdatering følger her - vi er ankommet til Gran Canaria, ligger i marinaen Puerto Rico på GC's sydside. Har været her i næsten 6 uger - dog afbrudt af 14 dage i DK. Og er så småt ved at være klar til at tage "det store spring" over Atlanten til enten Barbados eller Tobago - formodentlig Tobago (Trinidad).

Har haft et meget spændende ophold på den smukke ø Madeira, og en god sejlads (250 sømil) fra Madeira til Gran Canaria - som nævnt, mere om det ved en anden lejlighed.

De 6 uger her i havnen er igen gået utrolig hurtigt, det meste af tiden med klargøring til de forventede 3 uger på åbent hav - men også lidt hygge og snak med de andre sejlere, der har besøgt Puerto Rico de sidste uger.

Vi vil forsøge at komme med en beskrivelse af tiden siden i ankom til Madeira og til nu - men det bliver lidt senere - lige nu handler det om Atlanterhavs-turen - vi regner med at sejle i morgen, søndag den 3. december :-)

Kasper og Hans ("Sekker") - vores søn og Lars' bror er lige i dag ankommet til Puerto Rico - eftermiddagen er brugt på at handle det sidste ind og stuve af vejen - et besøg hos Lars' forældre (Anni og Arne og Onkel Ib) er det også blevet til, de er på charterferie også i Puerto Rico.

Så lidt flere indkøb, lidt praktisk arbejde, den sidste omflytning - og forhåbentlig er vi så klar til afsejling i morgen eftermiddag - og vi vil prøve at få sendt daglige beretninger ude fra havet, så interesserede kan følge med "næsten online".

Læs den løbende beretning her:

På Atlanten med S/Y Pinocchio

Vores aktuelle position kan ses her: 

http://www.aprs.net/cgi-bin/winlink.cgi?OC5ASP

 

Opdateringsmail:

Hvis du fremover vil have en mail når der er sket opdatering på hjemmesiden, så send venligst en mail til: opdateringsrobot@sypinocchio.dk 

Kærlige hilsener til alle

Lars og Annette