Sidste nyt - mandag den 13. december 2004

Der har beklageligvis været problemer med vores website de sidste 3-4 uger - noget med manglende betaling af domæneafgift - så hverken hjemmesiden eller mail har fungeret. Det er nu - som I kan se - kommet op at køre igen (tak til dk-hostmaster for hurtig behandling :-)).

Da mails som nævnt ikke har fungeret - så bedes I venligst gensende alle mails sendt i perioden 14. november til 13. december. Vi benytter også lejlighedsvis en hotmail-adresse: "anetthom@hotmail.com" - som kan bruges i nødstilfælde.

Ellers har vi siden 12. november været i Danmark - efter en træls 13 timers bustur fra Marmaris til Istanbul, strejke hos SAS og dermed aflyste fly til København, rundture over Wien og Frankfurt - inden vi endelig nåede København den 12. november sent om aftenen. Og foreløbig tak til alle for udvist gæstfrihed - vi har da vist nået rundt til en del efterhånden - desværre har vi ikke nået det jyske i denne omgang - det må blive næste gang!

Annette er nu tilbage i Marmaris sammen med Trille - Lars er fortsat i DK, men returnerer også førstkommende fredag (17.12.) - og jul og nytår fejres i Tyrkiet.

Tyrkisk telefonnummer: +905383152295 (besvares p.t. kun af Annette)

Dansk telefonnummer: +4526158465 (besvares p.t. kun af Lars)